Biologische groenteteelt van Local2Local en Groentetas

[vc_row nav_skin=”light” consent_include=”include”][vc_column width=”1/2″ css_animation=””][vc_text_element css_animation=””]Eigen biologische groenteteelt van Local2Local samen met Groentetas.

Na veel voorbereiding is het dan eindelijk zover. Local2local heeft haar eigen groenteteelt gerealiseerd in de regio. Afgelopen weekeinde gingen er meer dan 1200 planten de volle biologische grond in. De studenten van Utrecht University en het team van Local2local en de Groentetas hebben samen met boer Jan en zijn vrouw Willemke de groenten aangeplant.

Naast dat de groenten in de groentetassen worden verwerkt zoeken wij ook ondernemers die een deel van het aanbod kunnen gebruiken voor in hun restaurant.

Veel mooier, eerlijker en gezonder kunnen wij het niet maken.

Interesse in deze groenten? Laat ons even weten![/vc_text_element][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css_animation=””][vc_scape_image_grid images=”9848,9847,9853,9834,9938,10620″ style=”metro” metro_layout=”columns_4″ click_action=”gallery_popup” border=”0″ animation_style=”fadein” preloader=””][/vc_column][/vc_row]


Have a project or collaboration in mind?

AMPED facilitates robust, regional and regenerative food systems.

© 2024 · Amped