Operation Food Freedom Hogeschool Utrecht van start!

Operation Food Freedom heeft nu ook haar deuren geopend in het hart van Science Park Utrecht, met ‘Boerderij de Uithof‘ in het food court van het faculteitsgebouw van Hogeschool Utrecht aan de Heidelberglaan 15!

In samenwerking met de HU bieden wij studenten, medewerkers, bewoners en bezoekers een 4-wekelijks abonnement op betaalbare groenten, fruit en eieren uit de eigen regio. Goed voor de boeren, goed voor de buik en je portemonnee! 

Voor de start van de promotie deelden wij vandaag vers geoogste appels en peren uit.

De bereikbaarheid van met name vers, gezond voedsel is tegenwoordig voor meer mensen steeds moeilijker. Met Operation Food Freedom doen wij hier iets aan!

Het nieuwe normaal is lokaal!
Neem ook een abonnement op veel groenten, fruit en zuivel, en eet met de seizoenen mee. Als meer mensen meedoen, dan blijft het voor iedereen bereikbaar en kunnen wij samen bouwen aan de uitbreiding van het aanbod en ons eigen, lokale voedselnetwerk! Maar er is meer voor studenten….:

Kom in actie voor een beter voedselsysteem en help de boeren!
Met ‘Boerderij de Uithof’ starten Hogeschool Utrecht, Green Office en Local2Local samen een experiment waarmee wij onderzoeken hoe studenten meer betrokken kunnen worden bij voedsel, de boeren in de omgeving en de transitie van ons voedselsysteem. Hiervoor kunnen studenten zich aanmelden bij Local2Local Talents.


Have a project or collaboration in mind?

AMPED facilitates robust, regional and regenerative food systems.

© 2024 · Amped