Paarse Vrijdag: Pride Juice gelanceerd!

De queer community op het platteland merkt nog elke dag dat acceptatie niet vanzelfsprekend is en durft daardoor niet zichzelf te zijn. Een sterk contrast met de samenleving voor de queer community. Pride Juice, een 100% lokaal geproduceerd groente- en fruitsap hoopt dit te veranderen.

Pride Juice is een initiatief van Local2Local en Impact Hub, in samenwerking met Young Gay Farmers, en het bijzondere groente- en fruitsap wordt geproduceerd door Martin Topper van Zonneheerdt en Flevosap. Samen vragen wij aandacht voor acceptatie van queer jongeren op het platteland.

Help jij mee dit product mogelijk te maken? Bestel een paar doosjes in de voorverkoop op Let’s Get Local, voor jezelf, voor jouw winkel of organisatie. Dan gaan wij het maken!

Pridejuice.nl – Tasty by Nature!

Lancering Pride Juice-campagne
Op Paarse Vrijdag (9 dec 2022) lanceerde Local2Local de campagne voor Pride Juice Paars, met een vrolijke en kleurrijke Purple Tasting en Purple Photoshoot bij Hogeschool Utrecht in het Utrecht Science Park en aan het einde van de dag verplaatsten wij ons naar de workshops en stelden wij Pride Juice, Martin Topper, Young Gay Farmers en Local2Local voor aan de queer studentencommunity en deelnemers aan de workshops. Het is duidelijk; Pride Juice wordt omarmd!

Foto’s Paarse Vrijdag: Marc van Woudenberg, Local2Local
Campagnefotografie: Nikki Sluiter
#paarsevrijdag #diversiteit #diversity #queer #queercommunity #platteland #pridejuice #tastybynature #pride #juice #crowdfunding #feest #celebration #letsgetlocal #local2local #impacthub #younggayfarmers


Have a project or collaboration in mind?

AMPED facilitates robust, regional and regenerative food systems.

© 2024 · Amped