Muzikaal & voedselcultuur Talent: Arnoud Dros

Arnoud

Ons Talent Arnoud heeft een bijzonder profiel in de voedseltransitie. Hij is pianodocent en studeert af als politicoloog. Hij speelt piano en melódica en componeert zijn eigen muziek. Hij schreef bijvoorbeeld de muziek voor een speelfilm dat genomineerd is in het Nederlands Filmfestival dit jaar. Arnoud rondt zijn scriptie over internationale politiek af terwijl hij al op Texel samen met Josephine werkt aan het Wads Smaakhuus-project op Texel. Waarom hij dit allemaal tegelijkertijd kan?

Opdrachtgever Dirk van der Beek weet het: “De nieuwsgierigheid van Arnoud lijkt geen grenzen te kennen, het maakt hem een veelzijdig talent. Het is leuk met hem samen te werken, hij brengt goede energie in het team. En door zijn verschillende vaardigheden kan hij veel klussen zelf doen die voor de opzet van een nieuw merk essentieel zijn, zoals de branding van Het Wads Smaakhuus.”

Dankzij zijn diverse interesses en bijbanen heeft Arnoud naast zijn studies ervaring in marketing, branding en targeted advertising opgedaan. Deze ervaring zet hij in op Texel. Voor de branding kan hij ook zijn creatieve kant inzetten. Zo heeft hij het logo van ​Het Wads Smaakhuus​ ontworpen. Binnen korte tijd waren de sociale mediakanalen​ opgezet en Arnoud vult ze met veel plezier met interessante verhalen over vergeten Wadse ingrediënten. Daarmee sluit hij goed aan bij zijn collega Josephine, die vertelt: “Hij houdt zich graag bezig met weetjes opzoeken over planten, dieren en geschiedenis en hij is dan ook een enthousiast wildplukker”.

Samen zijn Josephine en Arnoud bezig met het ontwerp, de organisatie en administratie voor de Smaakhuus-evenementen deze zomer. Uit hun ideeën is inmiddels een Wadse proeverij​, een kruidenexcursie met historische high tea​ en een excursie naar het Wad ontstaan. Met veel oog voor detail en visuele presentatie zijn de evenementen met succes van start gegaan en worden ze nog tot eind augustus op Texel aangeboden. Wil je meegaan? Meld je dan aan via hun ​Facebookpagina​ of ​website​.

Arnoud, wij wensen jou en Josephine verder veel succes en kijken ernaar uit ​Het Wads Smaakhuus​ te bezoeken!

Wil jij ook met jonge talentvolle mensen zoals Arnoud aan de slag? Neem dan contact met ons op!


Have a project or collaboration in mind?

AMPED facilitates robust, regional and regenerative food systems.

© 2024 · Amped