Talent van de Maand: Savanne Klop

Savanne

De wereld is complex en zo hoort het! Het is een kunst om complexiteit begrijpelijk te maken. Deze week belichten we ons talent Savanne en hoe zij een moeilijke klus met beide handen aanpakte. De laatste maanden heeft Savanne hard gewerkt aan informatieve animaties die verschillende modellen rondom voedseltransitie begrijpelijk maken.

Savanne heeft Industrieel Ontwerp aan de TU Delft gestudeerd, met een specialisatie in Animatie en Ontwerp aan de Universiteit van Carnegie Mellon. Ze werkt ook mee aan het ‘TU Delft dreamteam: exoskelet’. Kortom, creativiteit en technische vaardigheden in overvloed. 

Als eerste realiseerde Savanne een animatie voor Utregs Supersap. Hiermee liet Savanne zien hoe nuttig een animatie was om een model als vraagsturing en de voordelen hiervan snel uit te leggen. Hierop volgde nog twee complexere opdrachten; het uittekenen van de toepassing van blockchain in de voedselsector en het GAIN transitiemodel.

In de animatie ‘SmartShortChain’ neemt Savanne de kijker mee in de werking van blockchain in de korte keten, als onderdeel van het SmartShortChain-project. Op dit moment werkt Savanne aan een bijzondere animatie over het GAIN transitiemodel. Dit is het samenwerkingsmodel dat Local2Local heeft ontworpen om de korte ketenbeweging te versterken en versnellen en zo bij te dragen aan de voedseltransitie. 

De animaties van Savanne zijn van belangrijke toegevoegde waarde in de communicatie naar het publiek en potentiële projectpartners.

Savanne: “Het is een bijzondere ervaring om aan deze klus te werken. Dit was de eerste kans om mijn theoretische kennis toe te passen in de praktijk. Ik krijg de ruimte om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en het geeft me zelfvertrouwen om te zien dat ik hiermee een verschil kan maken. Het werd duidelijk voor mij dat ik een talent heb om ingewikkelde systemen op een begrijpelijke manier in kleur en vorm te vatten.”

Wij kijken ernaar uit om samen nog meer projecten te doen, en wij helpen ook graag andere ondernemingen om deze communicatieve slag te slaan.

Wil jij ook met jonge talentvolle mensen zoals Savanne aan de slag? Neem dan contact met ons op!


Have a project or collaboration in mind?

AMPED facilitates robust, regional and regenerative food systems.

© 2024 · Amped