#SupportYourLocalsNL – Help onze boeren!

Nederlandse boeren hebben te kampen met heel veel overschotten. Horeca- en cateringbedrijven nemen namelijk geen producten meer af. Bij de Local2Local-boeren is het niet anders en lokale supermarkten hebben ook hun inkoop van streekproducten stopgezet, dus de gevolgen zijn net zo ernstig.

SupportYourLocalsNL

Wij denken dat wij daar samen iets aan kunnen doen. Local2Local is onderdeel van de #SupportYourLocalsNL-beweging, waarvan de nationale mediacampagne gisteren (do 9 april) van start is gegaan, op TV, radio, in kranten, off- en online. Bekijk de campagnevideo:

Local2Local heeft de speciale #SupportYourLocals-webshop gelanceerd, de plek waar wij consumenten lokale producten bieden waarvan de verkoop onze boeren DIRECT uit de nood helpt. Wij zijn dit aanbod gestart met het mooie en bijzondere biologische Utregs Supersap van fruitteler William Pouw in Schalkwijk, voorvechter van korte voedselketens en natuurinclusieve landbouw van het eerste uur. Hij heeft nog 25 pallets Utregs Supersap in voorraad die wij willen verkopen voordat de nieuwe oogst begint. Steun deze lokale teler en koop zijn sap!

#SupportYourLocals-campagne
Local2Local Talents heeft de afgelopen weken haar community uitgenodigd om mee te helpen met de #SYL-campagne. Hier is met enthousiasme gehoor aan gegeven, maar meer hulp is natuurlijk meer dan welkom. Wil jij meehelpen in deze bijzondere tijd? Meld je dan hier aan als Lokale Held!

Mark Frederiks (oprichter van Local2Local) legt uit wat de visie en missie is van Local2Local Talents:

Maarten motiveert onze oproep voor de Utregs Supersap-hulpactie in een korte video:


Have a project or collaboration in mind?

AMPED facilitates robust, regional and regenerative food systems.

© 2024 · Amped